2014 SC5

Julen står för dörren och glöggsäsongen är i full gång! Varför inte göra din egen glögg i år? Det är enkelt! Nu kan du nämligen hitta Kullamust Äpple , som är försedda med en påse ekologiska glöggkryddor, i din butik. Tanken är att du själv ska kunna göra din egen glögg hemma i köket!

”Äpplemust är en fantastiskt mångsidig dryck. I år vill vi ge våra kunder möjligheten att själva krydda sin egen äppleglögg – efter eget tycke och smak!”
– Mustmästare, Peter Carlsson

Så här gör du din egen glögg:

  1. Värm upp en gryta till medelvärme och lägg i kryddorna från påsen i den varma grytan. Lår kryddorna ”rostas” i någon minut utan att de bränns.
  2. Tillsätt Kullamust Äpple och låt glöggen sjuda i ca. 5 minuter.
  3. Ta av grytan från värmen och låt glöggen dra en stund, ju längre tid desto mer smak från kryddorna!

Även tidningarna Året Runt och Hemmets Journal tycker detta är en bra idé – de har båda tipsat sina läsare om detta, mycket trevlig läsning tycker vi!

Gör din egen glögg - uppmärksammat i press

 

Annonser