I fredags lanserades äntligen den nya årgången av både Kullamust Premium Belle de Boskoop och Kullamust Premium Cox Orange på Systembolaget!
 
I ett pressmeddelande från Systembolaget den 1 mars 2013, kan man läsa att Systembolagets försäljning av alkoholfria drycker har ökat markant de senaste åren. Under 2012 var ökning över 30 procent! 
Enligt Magdalena Greger, VD på Systembolaget, beror denna ökande efterfrågan på alkoholfria kvalitetsprodukter på att det blir mer och mer självklart att man som värd vill kunna erbjuda sina gäster ett gott alkoholfritt alternativ till maten.
 
”Jag tycker mycket om våra svenska äppelmuster, bland annat för att de är så friska. Smaken är vuxen, och passar bra till en mängd olika maträtter. Men jag tycker också att äppelmusten står sig väl som fördrink.” (Läs hela pressmeddelandet här.)
 
Vi på Kullamust är mycket stolta över våra premium-muster, som är gjorda på särskilt utvalda äpplen för att få fram en balanserad syra och sötma.
 
Kullamust Premium Belle de Boskoop har en mycket fruktig smak med en framträdande karaktär av röda äpplen, men även inslag av havre, vanlij och apelsin. Den passar utmärkt till vårens lättare maträtter så som fisk, kyckling och fläskkött, men även till desserter som inte är allt för söta!
 
Kullamust Premium Cox Orange har även den är fruktig smak. Till skillnad från Belle de Boskoop har Cox Orange gett musten en tydlig karaktär av gula äpplen, med inslag av honung och päron. Kullamust Premium Cox Orange passar utmärkt som sällskapsdryck, men fungerar också fint till lättare rätter så som fisk, kyckling eller fläskkött.
 
Vidga dina smakupplevelser, testa en riktigt god äppelmust till nästa middag!
 
 
Läs gärna mer på www.systembolaget.se.
 
Annonser